~ sukkerspinn ~


I'm sexy and I know it  

Skole dagen i dag gikk egentlig bedre enn forventet. Jeg har fått snakket med noen av lærerne og jeg får den hjelpen jeg trenger! Flere lærere viser hensyn, noe jeg ikke trodde de fikk til! Vi jobbet, som jeg skrev i forje innlegg, med det prosjektet vi driver med. Utrolig gøy! 12.45 gikk jeg fra skolen, for jeg hadde time hos optikkeren 13.00. Det gikk bedre enn forventet. Jeg hadde ca det samme synet som sist, så det var jo kjempe bra! Om jeg fortsetter å bruker brillene mine hele tiden, kan det hende jeg kan få sterkere, i og med at jeg aldri brukte de før omtrent, ville de ikke gjøre noe med det. Øynene mine på tilpasse seg de brillene jeg har nå, åsså skal jeg tilbake om ca 1 år, for å sjekke hvordan det ligger ann :)


Se hva jeg fikk/kjøpe i staaa! Sukkerspinn Etter at jeg var ferdig hos optikeren, fristet det veldig med sukkerspinn og, i og med at det er marken i helgen, så tenkte jeg at jeg ville ha. Første og kanskje siste gang jeg er der i helgen. Det er så mange der og jeg takler det ikke + at det er spådd dårlig vær i helgen. Litt opphold i morgen, men vi får se! Må prøve å komme meg litt ut og ikke bare sitte inne hele tiden også. SukkerrrrrrrspinnnnnnnnDa jeg kom hjem fra skole og optiker fikk jeg denne søte medisin boksen av mamma Så nå har jeg noe å ha ibuxen min i da jeg er på skolen. TUSEN TAKK, MAMI

Hva har du gjort i dag?:)

4 kommentarer

Egereinfrosk

11.05.2012 kl.16:14

SOKKERSPINN!!!!

bra dagen gjekk bra på skule, og at du ikkje trenge nye brille :)

Håpe forma di blir bedre, og at du fe komt dej litt ut sjølom de e dårlig vær ^^

Søt boks du ha fått dej da o.o

rosaelefanterx

11.05.2012 kl.16:16

Egereinfrosk: Ehehe, jeg håper jeg blir bedre snart selv. Blir så utslitt.. : // JEG VET.. lovelovelove?

Daeva Tollnes

11.05.2012 kl.21:26

GI MEG SUKKERSPINN!!!!!!!!!!!1

rosaelefanterx

11.05.2012 kl.21:59

Daeva Tollnes: Kom da! :3

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

16, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits