~ oppsummering ~

ok. Vær så snill å ikke drep meg fordi jeg ikke har blogget i det siste.. MEN KJÆRESTEN HAR VÆRT HER, SÅ JEG HAR IKKE HATT NOE LYST TIL Å SITTE PÅ DATAN! Jeg håper dere skjønner meg. Jeg ser han kanskje hver 2. mnd, så jeg føler jeg vil bruke mest mulig tid sammen med han, da jeg først er med han. SÅ VÆR SÅ SNILL.. Tilgi meg? 

Vel, vi har kost oss masse! Værtfall jeg. Selvom vi ikke har gjort stort, har det vært sinnsykt koselig å ha han her! 17. mai, var vi ute som alltid ellers. Hoppet inn i toget ved sykehuset og ble med ned til rådhuset for så å høre på noen taler osv.. Etter det dro vi hjem og grillet, nam På fredagen slappet vi egentlig bare av. Så vidt jeg kan huske, haha. En del sløv På lørdagen dro vi ut å spilte volleyball med noen andre folk, noe som var sinnsykt gøy. Da det begynte å regne, fant vi ut at det kanskje var på tide å dra hjem, så da hoppet vi rett i dusjen etter det. I dag har vi også spilt volleyball, utrolig gøy! Men utrolig trist å si hade til han nå i sta. Men så vidt jeg har hørt av mamma, så har han kommet seg trygt fra flyet og inn på bussen. 0 strøm på mobilen, men nå har man ladet den. Eller... den driver i værtfall :)

Bilder kommer da jeg får de av mamma. Er litt usikker på om kjæresten tok noen, men jeg lover det kommer, så fort jeg får de av mamma! 

Hva har du drevet med den siste uken?:)

2 kommentarer

Ruben Halseth @ Rævbart

20.05.2012 kl.23:15

EJ HE VÅRE I KONGSVINGEEER <3333

rosaelefanterx

20.05.2012 kl.23:27

Ruben Halseth @ Rævbart: JA, å det var deilig!

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

16, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits