~ utslitt ~

God morgen! I dag er det ganske så kjølig ute, syns jeg. Savner virkelig de dagene hvor det var over 30 grader ute. Håper det kommer tilbake snart. Men var egentlig ikke det jeg skulle skrive nå.


Like always

Jeg orker ikke å dra på skolen i dag. Jeg hadde egentlig ikke motivasjon i går og ikke i dag, men da jeg fikk vite at Hannah ikke skulle, ble all motivasjonen og orken borte. Er så sliten og har null krefter i kroppen. Noe jeg ikke har hatt på snart (bortimot) en mnd. Å det sliter meg til og med ut, så jah.. Kan vel si at jeg har 0 krefter til å gjøre noe. Slapp og sliten hele tiden. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg sovet hele døgnet og litt til. 28/7, kan man vel si. Skal tilbake igjen til bup på onsdag, så da får vi bare se hvordan det går. 

Hvordan er været hos deg og hvordan går det med deg i dag?:)

4 kommentarer

Ruben Halseth @ Rævbart

07.06.2012 kl.08:51

Været her he våre veldi variert egentli, litt sol, regn og overskya :P

Men mest "fine" vær :)

Håpe du blir bedre snart, og at de ordna sei får dej ^^! God bedring! (?) <3 :)

rosaelefanterx

07.06.2012 kl.08:55

Ruben Halseth @ Rævbart: Heldig da. Har hatt minimalt med sol her, bortsett fra i går. Da var det vel 24 grader midt i sola (?)
Tusen takk<3

Tiril

07.06.2012 kl.10:19

sv; awii! Tusen takk, søtaste dej :-*

sitte på skolen å slappa av, rydda åsånn :) awh.. god bedring, søtii <3

rosaelefanterx

07.06.2012 kl.10:22

Tiril: Deilig da. Innryddig til skoleslutt?:) Takk<3

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

16, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits