~ fail bloggpause ~

Ok, jeg følte bare for å blogge et lite innlegg nå, selvom jeg skrev i forje innlegg at jeg tror jeg skulle ha en liten bloggpause. yay

 

I dag har vi fri fra skolen, noe som betyr at jeg kunne sove lenge, noe jeg også gjorde. Jeg hadde litt problemer med å sove i natt, for ryggen låste seg helt. Greide ikke å røre på armer eller ben, uten at det gjorde vondt i ryggen. Mami kom ned med smertestillende til meg, noe som gjorde at jeg ble sinnsykt trøtt og sliten, og smertene ga seg litt. Jeg har ikke så veldig vondt i ryggen i dag, men jeg merker det jo så klart. Om ca en og en halv time skal jeg til bup og etterpå skal jeg på trafikalt grunnkurs. Blir nok en sliten dag, kan jeg tenke meg. 
   

Hva skal du i dag?:)

4 kommentarer

Thea

13.06.2012 kl.16:15

jeg skal trene og rydde :-)

Andrea

13.06.2012 kl.19:18

I dag har jeg vært på Vitenmuseet og tatt buss hjem fra Trondheim.. Så nå skal jeg slappe av før jeg og bestevenninna mi skal fikse en video :)

smfp.blogg.no

13.06.2012 kl.19:47

Fin blogg du har :)

rosaelefanterx

13.06.2012 kl.20:40

Andrea: Så gøy! :)

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

16, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits