Tihi - jeg blogger!

Omg, dette er bare SÅÅÅ awesome!  Så okey. Nå sitter jeg og ser på en eller annen film, og snakker med en av de mest herligste jentene jeg noen gang har møtt. Sånn seriøst. Jeg sier ikke det for å væe snill, hun er seriøst helt herlig! Omg, jeg får nesten tårer i øyene. Uhm, jeg ser også på en random film, aner ikke hva den heter eller noe! Egentlig så vil jeg gå å se på anime. Det er bare så SYKT awesome, det også! Omg, ja. Hvordan går det med folk der ute?  Har dere det bra?  Håper det! Det er ikke noe bra å ikke ha det bra. Whut? Men, ja. Jeg leste blogger istad! Det var bare så.. rart, og det sto masse slemme ting. Hvorfor i helvete må folk være sånn mot hverandre?! Hva faen er problemet til folk? Fjerner huden, fettet, musklene - til det bare er skjellettet igjen, så er vi alle ganske like! Så hvem faen gir enkelte folk "lov" til å leke Gud?  Omg, menneskeheten!
Menmen, håper ingen som leser denne bloggen er sånn! Haha! Selvfølgelig ikke!  Og jeg må beklage det jeg sa om kjæresten til eieren av denne bloggen i går - JEG BEKLAGER! Håper om tilgivelse**
Jeg føler meg flink, jeg har skrevet en del nå! Første forsøk osv!  Hahahaha!!
Men, hadebraaaaa

xxx~ C.V.S.
*kisskiss

6 kommentarer

Monsteret under senga di

20.06.2012 kl.22:10

AWESOME!

Egereinfrosk

20.06.2012 kl.22:57

Jaha o.o?.

Sandra Berge

21.06.2012 kl.00:00

// haha takk :') dersom jeg kommer inn på den skolen jeg ønsker, så kan jeg være virkelig ordentlig fornøyd hehehe<3

rosaelefanterx

21.06.2012 kl.12:58

Sandra Berge: Så bra da! :) da er det bare å håpe på det beste :)

Sandra von Xx

21.06.2012 kl.15:11

Aww, takk for kommentarene! <3

sstory

22.06.2012 kl.10:27

Utrolig bra skrevet! :D flott at du har funnet en super og snill og herlig jente! ^^ Jommen.. du må jo si hva den serien heter da så andre folk kan se den om den var så awesomeeeee! D:

Hater dritt kommentarer :c bra du ikke har fått noen! ^^

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

16, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits