~ leslesles ~

Jeg kom inn på Helsefagarbeider i Solør, noe jeg slettes ikke ville. Men da jeg sjekket for et par dager siden, hadde jeg kommet inn på Helsefagarbeider på Sentrum i stedet for. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg kom inn på den skolen. Solør er så utrolig langt unna her, noe som vil si at jeg da måtte ha stått opp sykt tidlig for å kunne rekke bussen, men i stedet for kan jeg sove lenger og har ikke så lang vei. Deilig! Noe som er dumt er at skolen starter på samme dag som jeg har bursdag, noe som er kjipt, men skal i grunn bli godt å se igjen alle folkene igjen. Gleder meg litt! 


Vet det er stygt, men gøy! 
I starten av sommerferien kom kjæresten og var her i noen uker, før jeg ble med han hjem igjen. Jeg har fått slappet sinnsykt av mens jeg har vært her. Fått bedre kontakt med alle her egentlig. Vi har jobbet litt også da, så vi har fått lønn, wii! I morgen så reiser hele familien her på ferie til Østlandet, for dere som ikke vet det bor kjæresten på Vestlandet. Vi har leid oss en bobil, så det blir supert. Vi skal en tur på Tusenfryd, Sverige og massemasse annet. Gleder meg sykt! De skal samtidig kjøre meg hjem igjen, noe som blir utrolig trist, så lenge jeg har kost meg så masse her, men samtidig blir det også koselig. De skal nemlig sove hos oss i noen dager. yaay! 

 
På turen vi skal på, blir det minimalt med data, ingenting, i og med at det ikke er noe nett der, men jeg tror jeg skal overleve, hihi.

 

4 kommentarer

Sausan Khalid

05.08.2012 kl.02:25

Så bra at du kom inn på den skolen du ville! :)

Fin blogg!

rosaelefanterx

05.08.2012 kl.02:27

Sausan Khalid: Jaaa! Tusen takk! :D

sstory

05.08.2012 kl.03:46

Gratulerer så mye med at du kom inn på skolen du ville! :D håper du koser deg masse ^^

rosaelefanterx

05.08.2012 kl.04:23

sstory: Tusen tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

16, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits