~ skole oppgave ~

HeiHei søte mennesker der ute! 
Akkuratt nå sitter jeg i norsk timen. Den ene oppgaven var at vi skulle søke innepå blogger å lese og kommentere de, i håp om å få svar. Det var en kul oppgave, selvom jeg ikke har vært innom noen blogger i det siste. Jeg har suget til å blogge også. Beklager virkelig det. Men jeg har desverre ikke så mye å dele.. Det skjer ingenting i livet mitt..

Skole, data, sove...

Var forresten hos kjæresten i helgen som var. Var utrolig godt å se han igjen, etter 1 mnd, haha. Det er utrolig hvor mye man kan savne en person, på så kort tid. Men jeg elsker han og gleder meg noe sinnsykt til jeg skal til han igjen!

Etterpå, så skal jeg til Hannah for å feire bursdagen hennes som var forje helg. Hun ville utsette feiringen, nettopp fordi jeg ikke kunne være med. Søtesøte, Hannah. Vell, jeg gleder meg og dette kommer til å bli en superduper bra helg! :) 

 

Beklager ingen bilder, men har ingen bilder atm.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

17, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits