~ oppdatering elns ~

ok, jeg har ikke blogget på en stund, fordii.. ja, dere kan tenke det selv.. Men for de som ikke greier å tenke så langt, er det masse som har skjedd OG jeg har ikke hatt blogglyst i det heeeele tatt.. Jeg kan vel fortelle kort om hva som har skjedd, men ikke tro jeg forteller alt.. da får dere heller spørre meg på face eller som brev her.. Ikke sikkert jeg svarer da heller, men det finner du ut av..
Gidder du ikke å lese eller kommer med kommentarer som ikke passer inn, kan du gi langt faen i å være her inne :) 

16 Oktober, skjedde det litt av ting, som endte med at jeg ble lagt inn på Sanderud.. Jeg var vel der i 2-3 dager, før jeg ble sendt til et Beredskapshjem i Gudbrandsdalen (ett sted jeg ikke trivdes i det hele tatt).. Der var jeg vel i ca 1 uke, før jeg måtte bort..(av egen fri vilje) Jeg tro da til familien til typen, for de sa de skulle stille opp.. Det var mange fler som sa det, men her har jeg en del fler venner enn jeg har hjemme..
Jeg har vel vært her i 1-2 mnd nå og på fredag så reiser jeg hjem for å feire jul sammen med familien min. I romjulen en gang, skal jeg gjøre alt som står i min makt, for å komme tilbake igjen hit for å feire nyttårsaften med pus og hans venner og familie, før jeg reiser hjem igjen og blir i ca 1 1/2 år. 
Og.. nok en gang, for dere som tror det blir lett å reise herifra, tar dere helt utrolig meget grunndig feil. Jeg vil slettes ikke reise herifra, men etter sommeren 13', er jeg 18 og kommer tilbake..

Jeg har fått en del kommentarer som runawaykid osv.. Jeg har ikke hatt det spesielt lett for tiden, men smarte hoder greier å tenke såppas da de leser min korte forklaring om hva som har skjedd de 2 siste månedene. 

 

Som "sagt" over her, skal jeg hjem å feire jul, noe jeg både gruer og gleder meg til.. Gruer meg, fordi jeg ikke vil dra herifra og gleder meg for da kan jeg se venner og familie.. spesielt min søte lillebror som ble 9, 19 November. 
Jeg kan vel også si at jeg føler at jeg har starter sånn smått på nytt med alt. Livet, følelser, psyke.. yeah, you name it.  

 

GOD JUL'A FOLKENS!!!

3 kommentarer

Hannah

13.12.2012 kl.08:06

Fyfasan guri jeg gleder meg til å se deg igjeeeeen <3

Hanna Maria Mastad

13.12.2012 kl.18:41

Du er tøff!

rosaelefanterx

13.12.2012 kl.20:55

Hanna Maria Mastad: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

rosaelefanterx

rosaelefanterx

17, Kongsvinger

Jeg er ei jente på 16 år som blogger om det som faller meg inn. Slenger inn ett par bilder i hytt og pine og litt generell blogging. Ikke alltid jeg har like stor blogg lyst, men jeg håper folk fortsetter med å lese bloggen og kanskje slenger inn en kommentar eller to :)

Kategorier

Arkiv

hits